Skrattfest på bio

Fyra dagar kvar till premiären av Pappa på burk med b la Jennifer Aniston.
En härlig skratt fest verkar det bli av den filmen.

Handling
Den osäkre Wally är hemligt förälskad i sin bästa vän Kassie. När han får veta att hon tänker skaffa barn genom insemination lyckas han byta ut donatorns sperma mot sin egen. Därefter tvingas han leva med vetskapen om vad han gjort och med att vara den ende som känner till att han är Kassies barns riktiga pappa.

Speltid:1h 41 min


Även filmen The other guys med  Will Ferrell och Mark Wahlberg har biopremiär den dagen.

Handling
Två New York-poliser blir befodrade och vill bli stadens hjältar – men det går inte riktigt som de planerat…

speltid: 1h 47min


Har vi gjort tre kan vi lika gärna fortsätta


Inspelningen av Mission Impossible 4 är igång. Jag personligen tyckte de tre förra var kanon så jag ser verkligen fram emot en till kanon film.
Men det verkar som att det är lite små kyligt i Prag då Tom Cruice går runt med en tjock dunjacka.


Är det slutet för Brangelina?

Hur ska det gå för Brad Pitt och Angelina Jolies förhållande?
Nu är det nya rykten som kommer och den här gången är det självaste Brad Pitt som har haft en affär med en flygvärdinna.

Deras fem års förhållande kan var slut nu, det sägs att det bara är en tidsfråga innan dem går skilda vägar. Inligt uppgifter så har Agelina till och med startat en hatkampanj  mot Brad Pitt.
Angelina är ju känd för att vara en riktig bitch och hon älskar att kasta skit på andra.
Hon säger bland annat att Brad Pitt är värdelös i sängen numera, detta säger hon till sina vänner som paret umgås med.
Kanske är det därför att Brad Pitt söker tröst hos andra?


Brendan Fraser när han är som bäst

Idag kom Mumien trilogin hem. Så fram med godis och ostbågar sen är det bara att luta sig tillbaka i soffan.

Detta är en trilogi som verkligen får mig att fastna framför tv rutan.
Tycker att alla tre filmer håller samma klass. Ibland är det tyvärr att någon uppföljare känns onödig. Men inte mumien. Sen har vi ju Brendan Fraser i huvudrollen och det gör ju saken bara bättre.
Han är som gjord för äventyrs filmer med roliga/härliga repliker.


Två till som han har gjort som är bland det bästa jag har sett på länge är, Resan till Jordens medelpunkt och Inkheart. Har ni inte sett dessa två filmer så rekommenderar jag dem starkt, och tro mig ni kommer inte bli besvikna + har ni äldre barn hemma så är båda filmerna perfekta för en trevlig familjekväll.
Stig-Helmer är tillbaka


Lasse Åberg är igång igen.
Nu ska en ny film om självaste tönten Stig-Helmer spelas in.
Filmen ska handla om Stig-Helmers barn och ungdomsår.
Som vanligt så ser vi Lasse Åberg som Stig-Helmer  och som Ole är Jon Skolmen.

Premiär blir på juldagen 2011Scream 4Inspelningen av scream 4 är igång.
Nu är det dags att skrämma slag på oss igen? Jag vet inte om jag kan påstå att scream filmerna var läskiga. Första filmen var bra, men de andra var bara se dugliga, om ni frågar mig.
Jag har riktigt stora förväntningar för denna film, när man gör en uppföljare efter sån här långtid så måste man ha en bra idé för att få den att gå hem hos publiken.

Vi får återse Courteney Cox-Arquettes i rollen som Gale Weathers. Där hon nu har tröttnat på sitt jobb som nöjesjournalist, lika så om sitt äktenskap.
Vi får också se Julia Roberts brorsdotter Emma Roberts i filmen. Hon spelar Jill, kusin till Neve Campbells Sidney Prescott.


Premiärdatum: 2011-04-01


Pappa på burk

Apropå det förra inlägget om Jennifer Aniston och hennes män, så kommer hennes nya film Pappa på burk snart på bio. En film som verkligen kan passa henne. Det är nästan som man kan tro att hon väljer sina filmer efter alla rykten om henne.

Filmen förövrigt verkar riktigt rolig och jag ser verkligen fram emot ett härligt skratt.

Den osäkre Wally är hemligt förälskad i sin bästa vän Kassie. När han får veta att hon tänker skaffa barn genom insemination lyckas han byta ut donatorns sperma mot sin egen. Därefter tvingas han leva med vetskapen om vad han gjort och med att vara den ende som känner till att han är Kassies barns riktiga pappa.


Hon skrämmer bort sina mänNär man tror att allt skriverier om Jennifer Anistons alla killar har lagt sig så kommer det upp något nytt. Nu hävdar Aftonbladet att hon dejtar tre olika män.
Jag kan dock inte förstå att hon har såna problem att hitta en kille, eller det kanske hon redan har fast det inte är någon kille som vill stanna kvar hos henne. Frågan kommer då Varför,  är det bara för att hon vill ha barn ? Kan det vara så att hon skrämmer bort alla sina män?

Jag tror väl mer att media överdriver precis som vanligt. Detta med att skaffa barn och att männen flyr går jag inte riktigt på. Tror säkert att hon vill ha barn fast med den rätta. Tror mer på att hon tycker om att dejta och ha roligt medans hon är ung och fräsch.  

Så som man läser om män som har barn i Hollywood verkar det som att dem lägga mer tid på film karriären än att vara en pappa.  Jag håller tummarna för Jen och hoppas hon hittar den rätta snart


Snart står den i blu ray hyllan


Jag bara älskar när inte filmer tar så långtid på att komma ut på dvd och blu-ray.
Finns det något värre en att bara sitta och vänta flera månader på en film ska släppas i butiken?

Jag pratar om den filmen där alla actionhjältar medverkar i.
Sylvester Stallones nya härliga film, men underbara repliker och ett skönt tempo, The Expendables som släpps 2010-12-01. Jag har själv sett filmen och jag tycker den är helt underbar. Men vem tycker inte det men alla favoritskådespelare i en och samma film? Visst, om jag ska vara ärlig så ska man inte se framemot årets bästa film, eller Stallons bästa för det är det absolut inte.
Men med så många kända namn i en film brukar bli lite för mycket och det blir en flopp.
Men Expendables håller stilen från början till slut.

Någon som många säkert tyckte gjorde bra ifrån sig är våran egna Dolph Lundgren.
Han passar utmärkt för rollen och man ser att han trivs.

filmens handling
Barney Ross är en man utan något att förlora och utan lojaliteter mot något annat den lilla grupp av legoknektar, som han leder.

Ross och hans män får vad som verkar vara ett rutinuppdrag att infiltrera och störta den hänsynslösa diktatorn i öriket Vilena. Men mycket snart står det klart för elitsoldaterna att det inte finns något rutinartat i situationen de hamnat i.


Omröstningen Kommer du köpa The Expendables ? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!